Del-betaling av medlemsavgiften

Styret i Mørk Golfklubb har vedtatt to endringer når det gjelder del-betaling av medlemsavgiften!

  • Del-betaling av medlemsavgiften er delt i 6 rater (ikke 12 som tidligere).
  • Obligatorisk AvtaleGiro avtale om for del-betaling av medlemsavgiften.
  • Gjelder følgende medlemskap: Familie, GULL og Voksen

De aller fleste av oss drømmer om ett enklere liv, og Mørk GK ønsker å bidra med det! 

Hvorfor bruke unødvendige tid på å betale regninger – når man kan inngå en AvtaleGiro?

Har du ikke aktivert avtalegirotrekk hos oss, må du aktivere det når du mottar del-betaling nr. 1. Ved betaling i nettbanken vil det komme opp en melding om at du kan aktivere avtalegiro på Mørk Golfklubb og vi ber om at den blir aktivert. Del-betaling nr. 2 og videre vil da bli trukket månedlig inntil alle 6 del-betalinger er betalt.

Med AvtaleGiro besørger banken at de faste regningene betales direkte fra konto på forfallsdato. Om ønskelig kan betalingen stoppes i nettbanken. Avtaleendringer kan gjøres i nettbanken, eller ved å ta kontakt med banken. AvtaleGiro egner seg spesielt godt til regninger med faste beløp som husleie, kommunale avgifter, TV-lisens, abonnementer og givertjenester. AvtaleGiro inngår du i nettbanken ved å gå inn på AvtaleGiros tilbyderliste, eller ved å si ja takk neste gang du har betalt en regning. Banken din kan også hjelpe deg i gang.

Scroll to top

Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruk av informasjonskapsler mer informasjon

Innstillingene for informasjonskapsler på denne nettsiden er satt til \"tillate cookies\" for å gi deg den beste leseopplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsler eller du klikker \"Godta\" nedenfor så du samtykker til dette.

Lukke