Laster...

Aktuelt

BRAASTAD INVITATIONAL 2017

Cognacprodusenten Braastads Invitational-turnering kommer til Mørk GK 5. august 2017.

  • Shotgunstart kl. 10.00 / 5. august / Mørk GK
  • Påmelding i GolfBox fra og med 24. juni!

Turneringen er opprinnelig kommet i stand for Cognac klubben “Amis de Braastad“, men er har i de senere år vært en delvis åpen turnering. Premiebordet er lukrativt og noe kjempe for!

Klikk her for å komme til Turneringsprogrammet

 

 

Doro Open – Parturnering for alle

DORO OPEN – Parturnering med «Generasjonsgolf» 25. Juni Mørk GK

Gjør deg klar til sommerens høydepunkt, parturnering – hvor kun den ene behøver å være golfspiller. Ta med deg mor/far/besteforeldre/oldeforeldre – eller barn/barnebarn/oldebarn og ha det gøy en dag på hovedbanen!

Vi spiller banens 9 siste hull, Greensome i par. Stableford greensome betyr at begge spillere slår fra utslag 47 – og beste ball deretter, og vi teller poeng. På denne måten er alle med i spillet, helt uavhengig av nivå og alder.

I tillegg vil vi ha «Nærmest strek» på Hull 12 – og «Nærmest pinnen» på Hull 14.

DORO stiller med «give-aways» og et rikholdig premiebord – vi håper du benytter anledningen til å vise frem sporten vår 🙂

Påmelding til post@morkgolf.no – husk fullt navn på begge deltagere. Turneringsavgiften er satt til kr 250,- pr par

Her er 3 måter å hjelpe klubben på å få ett gavekort på 1.000.-!

  • Medlemmer verver en venn som ikke er golfer. Vi tilbyr VTG kurs med 2017 Midsizemedlemskap. Verver får ett gavekort i Proshop til en verdi på 1000.- pr ny venn.
  • Medlem verver et nytt hovedmedlem for 2018 – vi tilbyr da medlemskap ut 2017 for kr. 1.500,-. Verver får ett gavekort i Proshop til en verdi på 1000.- pr ny venn.
  • Medlemmer verver en støttesponsor (ref. sponsorpakker). Dette kan være en bedrift som ønsker å eksponere seg for medlemmene. Verver får ett gavekort i Proshop til en verdi på 1000.- pr ny støttesponsor.

Dette kan bli årets begivenhet!

Bildet er godkjent for bruk av Bjørn Steinar Olsen

Golf er morsomt og en samlende aktivitet på tvers av generasjoner. Planlegges det en familiesamling – så vurder en “golfdag”. Selv om noen ikke har prøvd golf før eller ikke er medlem av Mørk GK vil vi kunne lage en attraktiv pakke som engasjerer alle – både for små og store.

Familien Olsen har arrangert Familiegolfdag en rekke ganger. Bjørn Steinar Olsen forteller at for enkelte familier har en Familegolfdag vært årets begivenhet, og det morsomste med dette er at det økt golfinteressen og skapt en samlende aktivitet for mange. Jeg vil på det varmeste anbefale andre familier å prøve ut en slik familie dag!

LES MER OM AKTIVITETEN HER!

GOLFSKOLE

Golf i Spydeberg – Askim Ferieopplevelser

Golfkurs for deg som som er mellom 10 – 16 år!

Mørk Golfklubb ønsker deg velkommen til et 3 dagers introduksjonkurs. Golf er en idrett som passer alle, uansett alder. Vi garanterer masse frisk luft og mye moro. Har du aldri prøvd golf før, men har litt lyst, bør du melde deg på. Har du prøvd litt før, så meld deg på for å bli litt bedre. Golfklubben holder alt nødvendig golfutstyr. Det eneste du trenger er matpakke, klær til å være ute i – og godt humør.

Les mer om golfskolen

Scroll to top

Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruk av informasjonskapsler mer informasjon

Innstillingene for informasjonskapsler på denne nettsiden er satt til \"tillate cookies\" for å gi deg den beste leseopplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsler eller du klikker \"Godta\" nedenfor så du samtykker til dette.

Lukke