Laster...

MEDLEMSUNDERSØKELSER

Mørk GK har gjennomført og vil gjennomføre medlemsundersøkelser for å måle stemningen blant våre medlemmer. Vår hovedambisjon er å kunne legge til rette og ikke minst korrigere våre tilbud etter hva medlememne ønsker. Vi lytter til dere, men må selvsagt ta noen valg for å kunne være til for alle. Vi er takknemlig for alle tilbakemeldinger så vi kan forbedre vårt tilbud 🙂

Vi vil presentere hver undersøkelse på denne siden og skrive noe om de tiltak/endringer som blir besluttet ut i fra hva undersøkelsene gir! Vi benytter medlemsregistret vårt i Golfbox, og det er viktig at alle oppdatere sin profil med riktig e-post adresse. Noen undersøkelser gjelder alle, og noen vil bli selektert på spesifikke målgrupper alt ut i fra hva vi ønsker å undersøke.

Turnering

Undersøkelsen var primært for å kartlegge medlemmenes meninger om våre turneringer.

  • Målgruppe: Hcp 4,4 – 36
  • Gjennomført: januar 2017
  • Bevarelse: 100

(05/05/2017) Undersøkelsen ga oss mye og verdifull informasjon når vi nå har besluttet turneringene for sesongen – både med tanke på spilleform og starttidspunkter. Vi håper og tror det skal være noe for enhver smak, og at du melder deg på. Turneringer blir lagt ut i Golfbox straks de er 100% klare – flere ligger ute nå, men flere «nye» av året kommer, så følg med!

Trening

Undersøkelse skal primært kartlegge medlemmenes treningsvaner og ønske om hva klubben kan bidra med.

  • Målgruppe: Hcp 0 – 36 / 36,1 – 54
  • Gjennomført: mars 2017
  • Besvarelse: 146 / 14

(05/05/2017) I begge disse undersøkelsene fikk vi mange og gode svar – med dette som utgangspunkt er nye gruppe- og tematreninger klare for påmelding (se nettsiden under kurs/instruksjon). Vi har også sett viktigheten av en godt oppmerket range, hvilket vi har lagt en god plan på. Vi har også fått inn treningskortene fra NGF, som er en fin hjelp for deg som ønsker god egentrening  – bare henvend deg i shop. Og ikke minst har disse undersøkelsene gitt oss verdifull informasjon til klubbens sportslige plan som er under arbeid nå.

Scroll to top

Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruk av informasjonskapsler mer informasjon

Innstillingene for informasjonskapsler på denne nettsiden er satt til \"tillate cookies\" for å gi deg den beste leseopplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsler eller du klikker \"Godta\" nedenfor så du samtykker til dette.

Lukke