Laster...

Seniorer

Senior-organisasjon på Mørk - 2017

Per Magnus Breen
Kontaktperson for alle seniorgruppene

E-post: pmb@pmbreen.no

Telefon: 959 94 194

Trond Flesjø
Gruppeleder / Kontaktperson Torsdagsniern

E-post: flesjoe@online.no

Telefon: 918 83 290

Peter Botterweg
Østfold Seniorgolf

E-post: pbotterweg@getmail.no

Telefon: 909 32 759

Torry Kristiansen
Golfringen

E-post: torrykristiansen@hotmail.com

Telefon: 916 55 268

Tore Gullåsen
Norsk Seniorgolf, klubbkontakt (KK)

E-post: toregullasen@getmail.no

Telefon: 450 39 406

MØRK SENIORGOLF

Nå er alle, både kvinner og menn 50+ blitt seniorer i golfsammenheng. Hvis du er i denne aldersgruppa, er du velkommen til å delta i våre aktiviteter. På Mørk kan vi spille uhøytidelige konkurranser hver torsdag kveld og fredag formiddag. For mange av oss er det det sosiale miljøet viktigst, i tillegg kan vi konkurrere sa mye vi bare orker – individuelt og i lagkonkurranser.

Alle turneringer finner du under “turneringer” øverst på hjemmesiden. Du kan også melde deg på ved å bruke Golfbox.

Vi som tar på oss forskjellige verv ønsker flere aktive golfere. Det vil gjøre det enklere a avholde turnerigner, stille klubblag til forskjellige arrangement osv. og vi ønsker å være inkluderende.

SENIOR TURNERINGER:

Torsdagsnier`n!

Torsdagsnier`n starter 16:30. Vi går ni hull, og varierer med å gå fra hull 1 og hull 10 annenhver uke. Det spilles Stableford, Slaggolf eller Texas Scramble. Etter turneringen er det kaffekos på terrassen og premiering etter dagens runde. Hittil i år har det vært godt oppmøte, rundt 30 stk. pr. gang, og det er veldig bra. Men vi ønsker at flere medlemmer vil være med oss. Gå inn på Golfbox og finn frem Torsdagsnier`n og meld dere på seneste tirsdag kl 23:55.
Vi har også en populær vårtur og høsttur, vanligvis til Sverige der vi spiller lørdag og søndag og har det veldig hyggelig på hotell om kvelden. På den måten forlenger vi sesongen litt.
Hvis noen vil ha hjelp til å melde seg på i Golfbox, er det bare å ta kontakt
Liv Lottrup (Sekretær) på tlf: 948 12 929

Østfold Seniorgolf!

Østfold Senior Golf (ØSG) er et samarbeid mellom følgende 10 golfklubbene i Østfold: (klikk på link for å gå til klubbens hjemmeside) AskimBorregaardGamle FredrikstadHaldenHuseby & HankøHvaler GK –  Moss & RyggeMørkOnsøy og Skjeberg.

Hver sesong organiseres i regi av ØSG følgende aktiviteter (for detaljer henvises til ØSG hjemmeside http://www.ostfoldseniorgolf.no ):

  • Hver klubb har sin Ukentlige Turnering på en fast ukedag som bestemmes før sesongstart. Alle seniorer fra ØSG-klubbene kan delta i disse ukentlige turneringer.
  • Lagturneringer hvor hver klubb stiller med 7 spillere (minst 1 dame). Det spilles 10 turneringer i sesongen, en på hver bane.
  • Østfoldmesterskapet i slagspill avholdes ca. midten av august hvert år. Turneringen er en singleturnering og det spilles i 4 klasser oppdelt på kjønn, handicap og alder.
  • Årets Golfer. Alle som har resultater fra ukentlig turneringer/lagturneringer på minst 5 av ØSG’s baner er kvalifisert til å delta i Årets Golfer turneringen som blir det 6. resultat. Har du mer enn 5 resultater da teller de fem beste. I 2017 spilles denne turneringen på Mørk, fredag 8 september

ØSG ukentlige turnering på Mørk spilles hver fredag kl 10:00. Her kommer det golfere fra hele Østfold og det kan være med rundt 30-40 på de beste dagene. Det spilles Stableford og Slagspill annenhver fredag, shotgun start. Her blir resultatene lagt inn fortløpende, og alle venter spent på premieutdelingen.
Gå inn på Golfbox og meld dere på senest torsdag kl 18:00
Ønsker du hjelp for å melde seg på turneringer eller har du spørsmål om ØSG så kan du ta kontakt med Peter Botterweg, tlf.: 909 32 749, email: pbotterweg@getmail.no.

AKTUELT

3-Dagers turneringen – en suksess for Mørk GK

Spillerne fra Mørk GK markerte seg godt på resultatlistene, og vi som klubb er stolte av vår beste juniorspiller – Tuva Isebakke, som like godt vant klasse A sammenlagt over alle tre dagene. Vi gratulerer. Vår andre juniorspiller i turneringen, Max Olsen – markerte også styrke, og vant klasse C på turneringens siste dag, gratulerer Max. I tillegg ble Mats Graarud nr 3 sammenlagt i A-klassen, Jim Hermansen nr 2 sammenlagt i B-klassen, og Vidar Pung nr 2 sammenlagt i C-klassen. Gratulerer alle sammen 🙂  Dere er alle sammen med på å sette Mørk GK på kartet. 

LES MER

Scroll to top

Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruk av informasjonskapsler mer informasjon

Innstillingene for informasjonskapsler på denne nettsiden er satt til \"tillate cookies\" for å gi deg den beste leseopplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsler eller du klikker \"Godta\" nedenfor så du samtykker til dette.

Lukke