Laster...

Damer

Mørk Ladies

Hei på dere damer, og velkommen til vakre Mørk Golfbane og til Mørk Ladies

Målet til Mørk Ladies er å ivareta klubbens kvinnelige medlemmer, fra 19 år, uansett forutsetting og spillernivå – og skape glede, trivsel og mestring på golfbanen.

Du ønskes velkommen til å like Mørk Ladies på Facebook.  Facebook brukes som en viktig informasjonskanal for klubbens damer.

«Mørk Ladies» ønsker alle nye og gamle medlemmer hjertelig velkommen inn i gruppen. Vi ser frem til å se mange av dere på Mørk GK utover golfsesongen.

Dersom dere har noe på hjertet ta gjerne kontakt med oss.

Brita Unnerud Tlf: 90 56 20 44  / brita.unnerud@tine.no  Leder Mørk Ladies

Mona Spakmo Tlf: 91 74 72 61 / mona.spakmo@gmail.com  Styremedlem i Mørk GK