Laster...

Om oss

Mørk Golfklubb består av en 18-hulls bane, en 9-hullsbane og en 6-hullsbane – samt 9-hulls fotballgolf.

Hovedbanen er en 18-hulls park/skogsbane som krever både lange og rette utslag. Banen er lagt i naturskjønne omgivelser, og bortsett fra fuglekvitter og rolige elvestryk, er det ikke mye som kan forstyrre deg her.

Midsizebanen er en 9-hulls parkbane med en god blanding av par 3 og par 4 hull. Banen er et yndet sted for dem som ikke har tid til en runde på anleggets hovedbane, eller som vil trene på kortspillet sitt. Den holder svært god standard på både fairways og greener.

Knøttebanen er en 6-hulls bane tilpasset de aller yngste – med flagg, raker og annet utstyr i riktig størrelse for barna.
Mange voksne benytter den også for å trene på nærspillet.

Vi har også en 9-hulls bane for footgolf ( fotballgolf). Denne ligger sammen med midsizebanen med hullplasseringer litt vekk fra greenene. Et populært tilbud til alle, fotballspiller eller ikke.

I tillegg har vi driving-range med god kapasitet, samt tre fine trenings-greener – som ligger tett på cafe og shop.

Klubben ble stiftet 15.11.1989 og overtok som eier av hele anlegget i 2016.

Scroll to top

Lukke