Laster...

Dette kan bli årets begivenhet!

Golf er morsomt og en samlende aktivitet på tvers av generasjoner. Planlegges det en familiesamling – så vurder en “golfdag”. Selv om noen ikke har prøvd golf før eller ikke er medlem av Mørk GK vil vi kunne lage en attraktiv pakke som engasjerer alle – både for små og store.

Mørk GK har mye å by på for alle uansett ferdighet. Det viktigste er at familien på tvers av generasjoner og ferdigheter kan samles om fellesaktivitet. Vår golfkafé tilbyr mat (både kald og varm mat) og drikke, og vi har golfutstyr for utleie og lån. Vår 9-hulls bane (Midsizebanen) og treningsområdet passer perfekt til en “familie golfdag”.

En typisk samling vil kunne inneholde en rekke elementer som for eksempel treningsøkt med noe slag- og putter trening. Det er viktig at man lager delmål for golfrunden så man engasjerer alle uansett ferdighet eller alder, og som delmål kan vi anbefale: nærmest hullet/pinnen, lengste utslag, antall putt (færrest putt fra en gitt avstand) mm.

Alle bør premieres, så ett diplom og eventuelt noen premier fra vår golfbutikk gjør dagen fullkommen!

Bildet er godkjent for bruk av Bjørn Steinar Olsen

Familien Olsen har arrangert Familegolfdag en rekke ganger.

Bjørn Steinar Olsen forteller at for enkelte familier har en Familegolfdag vært årets begivenhet, og det morsomste med dette er at det økt golfinteressen og skapt en samlende aktivitet for mange. Jeg vil på det varmeste anbefale andre familier å prøve ut en slik familie dag!

Bildene er godkjent for bruk til Mørk GK markeds-materiell av Bjørn Steinar Olsen

Kontaktinformasjon:

Mørk GK:

Golfkafékafe:

Scroll to top

Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruk av informasjonskapsler mer informasjon

Innstillingene for informasjonskapsler på denne nettsiden er satt til \"tillate cookies\" for å gi deg den beste leseopplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsler eller du klikker \"Godta\" nedenfor så du samtykker til dette.

Lukke