Laster...

3 DAGERS  GOLF 2017

3 dager – 3 baner – 3 klasser

Siste helgen i juli (28. – 30. juli) arranger vi igjen 3 dagers golfen! 3 baner på østsiden av Oslofjorden ønsker alle velkommen til en strålende måte å avslutte sommermåneden på.

Benytt påmeldingsknappen over! Kun «online» og betaling skjer nå i Golfbox hvor turneringen ligger under Drøbak Golfklubb – Tredagers 2017

PRIS:

  • For kun kr. 1200,- (NOK) kan du spille 3 av de mest populære golfbanene sør for Oslo – alle med sitt spesielle særpreg.

STARTTIDER:

Nytt av året er at vi starter med shotgun alle dager!

  • Mørk GK: Fredag 28. juli  starter vi kl. 14.00
  • Drøbak GK: Lørdag 29. juli starter vi kl. 09.00
  • Moss & Rygge GK (Evje): Søndag 30. juli starter vi kl. 09.00

Mørk er en svært trivelig skogsbane i Spydeberg kommune, og har vært arrangør for 3-dagars siden starten. Klubben har arrangert ECCO Tour i flere år, og blir fortsatt mye benyttet til større arrangementer. Anlegget har glimrende treningsfasiliteter og en 9-hulls midsize bane.

Drøbak Golfklubb har en av Norges mest besøkte baner. Banen er åpen og ganske «snill» – er beliggende nært Drøbak sentrum –  og blir hvert år benyttet av NGF til store turneringer – nasjonale og internasjonale. Banen ble bygget i 1992 og klubben har stor turneringskompetanse.

Evje er Moss & Rygge GK`s golfbane i Rygge kommune og beliggende helt ned til Oslofjorden. Banen var vert for Challenge Tour i 2008. En krevende bane med lange hull og store greenområder og er en av de banene på Østlandet som åpner tidligst på grunn av et gunstig klima for golfspill

NB: det er ca. 30 minutters kjøring mellom alle banene

Scroll to top

Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruk av informasjonskapsler mer informasjon

Innstillingene for informasjonskapsler på denne nettsiden er satt til \"tillate cookies\" for å gi deg den beste leseopplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsler eller du klikker \"Godta\" nedenfor så du samtykker til dette.

Lukke