Laster...

NYHETER FRA KLUBBEN

Barn og Golf – mye lek og moro!

Bildet er godkjent for bruk av Bjørn Steinar Olsen

Nå går ferien mot slutten – og vi drar i gang med Barn & Golf!

Hver onsdag kl. 18.00-19.00. Her ønsker vi alle mindre juniorer fra 5 år velkomne. Det blir lek og moro – med golf som tema, veldig uformelt og mest gøy – en flott introduksjon til golfsporten. Første treningen blir onsdag 9.8. – klokken 18. Deretter hver onsdag ut september, altså til og med onsdag 27.9. Oppmøte rett nedenfor golfshop og cafe. Vi har alt nødvendig utstyr for utlån, det viktigste er å være kledd for å være ute. Her er det bare å møte opp med godt humør 🙂

Kun kr 300,- som inkluderer lån av utstyr. Meld deg på til post@morkgolf.no – eller ved oppmøte i god tid.

Vi ønsker alle små golfere velkomne!

3-Dagers turneringen – en suksess for Mørk GK

Spillerne fra Mørk GK markerte seg godt på resultatlistene, og vi som klubb er stolte av vår beste juniorspiller – Tuva Isebakke, som like godt vant klasse A sammenlagt over alle tre dagene. Vi gratulerer. Vår andre juniorspiller i turneringen, Max Olsen – markerte også styrke, og vant klasse C på turneringens siste dag, gratulerer Max. I tillegg ble Mats Graarud nr 3 sammenlagt i A-klassen, Jim Hermansen nr 2 sammenlagt i B-klassen, og Vidar Pung nr 2 sammenlagt i C-klassen. Gratulerer alle sammen 🙂  Dere er alle sammen med på å sette Mørk GK på kartet. 

LES MER

Barn og Golf

BARN OG GOLF – LEK OG MORO MED GOLF SOM TEMA

Nå går ferien mot slutten – og vi drar i gang med Barn & Golf, hver onsdag kl 18.00-19.00. Her ønsker vi alle mindre juniorer fra 5 år velkomne. Det blir lek og moro – med golf som tema, veldig uformelt og mest gøy – en flott introduksjon til golfsporten.

Vi har alt nødvendig utstyr for utlån, det viktigste er å være kledd for å være ute. Her er det bare å møte opp med godt humør 🙂

Første treningen blir onsdag 9.8. – klokken 18. Deretter hver onsdag ut september, altså til og med onsdag 27.9. Oppmøte rett nedenfor golfshop og cafe.

Meld deg på til post@morkgolf.no – eller ved oppmøte i god tid.

Pris; kr 300,- som inkluderer lån av utstyr.

Vi ønsker alle små golfere velkomne!

 

Her er 3 måter å hjelpe klubben på å få ett gavekort på 1.000.-!

  • Medlemmer verver en venn som ikke er golfer. Vi tilbyr VTG kurs med 2017 Midsizemedlemskap. Verver får ett gavekort i Proshop til en verdi på 1000.- pr ny venn.
  • Medlem verver et nytt hovedmedlem for 2018 – vi tilbyr da medlemskap ut 2017 for kr. 1.500,-. Verver får ett gavekort i Proshop til en verdi på 1000.- pr ny venn.
  • Medlemmer verver en støttesponsor (ref. sponsorpakker). Dette kan være en bedrift som ønsker å eksponere seg for medlemmene. Verver får ett gavekort i Proshop til en verdi på 1000.- pr ny støttesponsor.
Scroll to top

Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruk av informasjonskapsler mer informasjon

Innstillingene for informasjonskapsler på denne nettsiden er satt til \"tillate cookies\" for å gi deg den beste leseopplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsler eller du klikker \"Godta\" nedenfor så du samtykker til dette.

Lukke